Frédéric & Evangeline Chabbert

Frédéric & Evangeline Chabbert zijn de eigenaars en aanspoorders van Dôme sur Mer en zusterrestaurant Dôme.

Yannick Holthof

Yannick, onze restaurantmanager, belichaamt de geest van oprechte gastvrijheid. Geboren en getogen in Antwerpen, maakt hij al meer dan 15 jaar integraal deel uit van ons team en biedt hij een warm welkom aan zowel bekende gezichten als nieuwkomers.

Zijn toewijding gaat verder dan het beheren van de voorkant van het huis; Yannick stelt onze voortdurend evoluerende wijnkaart samen, met een selectie die zowel de liefhebber van natuurlijke wijnen als de klassieke wijnliefhebber aanspreekt.

Yannick kent niet alleen elke vaste klant bij naam, maar zorgt er ook voor dat elke nieuwe klant dezelfde gepersonaliseerde zorg krijgt die een hoeksteen is geworden van het succes van ons restaurant.

In wezen is Yannick niet alleen gepassioneerd om gasten zich thuis te laten voelen, maar hij is ook een voetbalfanaat, die samen met onze Chef de Cuisine, Jannis, juicht voor hetzelfde team. Hun gezamenlijke steun aan hetzelfde team voegt een ondeugende kick van camaraderie toe aan onze gastvrije sfeer.

Jannis Moons

Ontmoet Jannis, onze Chef de Cuisine, wiens culinaire reis nauw verweven is met de levendige straten van Zurenborg, Antwerpen. Geboren en getogen net om de hoek op het bruisende Dageraadplaats, ontwikkelde Jannis een diepe verbinding met de lokale cultuur en smaken die onze gemeenschap definiëren.

Ondanks de kustgerichte focus van ons visrestaurant, heeft Jannis zijn culinaire vaardigheden aangescherpt in verschillende restaurants in heel Antwerpen. Dit heeft niet alleen zijn expertise vergroot, maar heeft hem ook in staat gesteld diverse invloeden in onze op vis gerichte menu te verwerken.

Buiten de keuken is Jannis een fervent supporter van RAFC, of Antwerp zoals het liefkozend bekend staat. Zijn passie voor het lokale voetbalteam weerspiegelt zijn toewijding aan ons restaurant, en brengt een aanstekelijk enthousiasme en teamgeest naar zowel de keuken als de eetervaring.