Ons White Christmas Afhaalmenu is nu Beschikbaar om te Bestellen
Bij het aperitief
Bordje ham ‘Pata Negra’ | 24 |
Pintxo ansjovis ‘Don Bocarte’ | 6 |
Sardines “En boite” | 8 |
Roze garnalen | 18 |
Portie kreukels | 13 |
Portie wulloks | 14 |
Portie grijze garnalen | 15 |
Mix kreukels, grijze garnalen en wulloks | 15 |
Kaviaar Kristal ‘Maison Kaviari’ 20gr | 48 |
Oesters
Creuses | 3st | 6st |
---|
St Vaast n°3 | 11 | 22 |
Fines de Claires n°3 | 12 | 24 |
Gillardeau n°4 | 15 | 30 |
Zeevruchtenschotels
Plateau ‘Sur Mer’ | 52/pp |
---|
9 oestes, 6 roze garnalen, grijze garnalen, kokkels, wulloks, kreukels en 1 gamba | |
Plateau ‘Rouge’ | 55/pp |
---|
8 roze garnalen, 2 gamba’s, 1 langoustine, halve kreeft, krab | |
Plateau ‘Sur Mer Supérieur’ | 82/pp |
---|
6 oesters, 6 roze garnalen, grijze garnalen, kokkels, wulloks, kreukels, halve kreeft, krab, 2 langoustines en 1 gamba | |
Voorgerechten
Gerookte zalm – toast | 26 |
Vruchtvlees van Noordzeekrab | 24 |
Salade van artisjok en parmezaan ☘︎ | 22 |
Witte pizza – verse kaas en rucola ☘︎ extra Pata Negra | 12 10 |
Vissoep met rouille | 16 |
Gegrilde octopus – kikkererwt – pickles | 21 |
Calamar op Baskische wijze | 21 |
Verse langoustines – a la plancha 4st | 30 |
Hoofdgerechten
Kreeft Belle Vue | 32/62 |
Kreeft – botersaus – salie | 32/62 |
Zeebaars – sauce vierge | 30 |
Gamba’s – groene harissa | 32 |
Tagliata van entrecôte – rucola – parmezaan | 33 |
Langoustine à la plancha 6st | 47 |
Gegrilde groenten van boer Ole ☘︎ | 10/20 |
Supplement salade ☘︎ | 4 |