Bij het aperitief

3 oesters en coupe Cava Damia15
Roze garnalen16
Tapenade met grissini8
Sea-cuterie22
Bordje ham Pata Negra17
Plankje met charcuterie17
Protie kreukels11
Portie wulloks11
Portie grijze garnalen13
Mix kreukels, grijze garnalen en wulloks13
Oscietra kaviaar55

Oesters

Creuses3st6st
St Vaast n°3918
Fines de Claires n°31020
Gillardeau n°41326
Platte3st6st
Zeeuwse n°31122
Degustatie10st
Creuses en Platte30

Zeevruchtenschotels

Plateau ‘Rouge’46/pp
roze garnalen, gamba’s, halve krab, halve kreeft 
Plateau ‘Sur Mer’46/pp
9 oestes, roze en grijze garnalen, wulloks, kreukels, venusschelpen en gamba’s 
Plateau ‘Sur Mer Supérieur’78/pp
Zeevruchten + halve kreeft, halve krab, langoustines 

Voorgerechten

Gerookte zalm toast21
Vruchtvlees van Noordzeekrab22
Salade van artisjok en parmezaan20
Witte pizza – parmaham – mozarella – rucola16
Vissoep met rouille15
Ravioli uit Romans gevuld met verse kaas13
Gegrilde octopus – rode biet20
Calamar op Baskische wijze19

Hoofdgerechten

Langoustine – Mayonaise35
Krab – Mayonaise19
Kreeft Belle Vue28/56
Kreeft – botersaus – salie26
Langoustine – gezouten en gerookte boter37
Zeebaars – gegrilde artisjok27
Gamba’s – couscous – coulis van paprika27
Tagliata van ossenhaas – rucola – parmesan26
Gegrilde groenten8/16
Supplement salade3,5