Bij het aperitief

Bordje ham ‘Pata Negra’19
Pintxo ansjovis ‘Don Bocarte’6
Pintxo piquillos4
Sardines ‘petingas’ – escabeche8
Roze garnalen18
Portie kreukels13
Portie wulloks14
Portie grijze garnalen15
Mix kreukels, grijze garnalen en wulloks15
Kaviaar Kristal ‘Maison Kaviari’ 20gr 55

Oesters

Creuses3st6st
St Vaast n°31122
Fines de Claires n°31224
Gillardeau n°41530
Degustatie creuses30/8st
Fines de Claires yuzu ponzu5/st

Zeevruchtenschotels

Plateau ‘Rouge’49/pp
8 roze garnalen, 2 gamba’s, grijze garnalen, halve kreeft, krab 
Plateau ‘Sur Mer’52/pp
9 oestes, 6 roze garnalen, grijze garnalen, kokkels, wulloks, kreukels en 1 gamba 
Plateau ‘Sur Mer Supérieur’82/pp
6 oesters, 6 roze garnalen, grijze garnalen, kokkels, wulloks, kreukels, halve kreeft, krab, 2 langoustines en 1 gamba 

Voorgerechten

Gerookte zalm – toast26
Vruchtvlees van Noordzeekrab24
Salade van artisjok en parmezaan22
Witte pizza – verse kaas en rucola
extra Pata Negra
12
8
Vissoep met rouille16
Gegrilde octopus – kikkererwt – pickles21
Calamar op Baskische wijze21
Verse langoustines – a la plancha30

Hoofdgerechten

Kreeft Belle Vue32/62
Kreeft – botersaus – salie32/62
Zeebaars – citrussaus 30
Gamba’s – groene harissa32
Tagliata van entrecôte – rucola – parmezaan33
Gegrilde groenten van boer Ole10/20
Supplement salade4