Op zonnige dagen is ons terras geopend om van te genieten!

Bij het aperitief
| Bordje ham ‘Pata Negra’ | 24 |
| Pintxo ansjovis ‘Don Bocarte’ | 6 |
| Sardines “En boite” | 8 |
| Roze garnalen | 18 |
| Portie kreukels | 13 |
| Portie wulloks | 14 |
| Portie grijze garnalen | 15 |
| Mix kreukels, grijze garnalen en wulloks | 15 |
| Kaviaar Kristal ‘Maison Kaviari’ 20gr | 48 |
Oesters
| Creuses | 3st | 6st |
|---|
| St Vaast n°3 | 11 | 22 |
| Fines de Claires n°3 | 12 | 24 |
| Gillardeau n°4 | 15 | 30 |
Zeevruchtenschotels
| Plateau ‘Sur Mer’ | 52/pp |
|---|
| 9 oestes, 6 roze garnalen, grijze garnalen, kokkels, wulloks, kreukels en 1 gamba | |
| Plateau ‘Rouge’ | 55/pp |
|---|
| 8 roze garnalen, 2 gamba’s, 1 langoustine, halve kreeft, krab | |
| Plateau ‘Sur Mer Supérieur’ | 82/pp |
|---|
| 6 oesters, 6 roze garnalen, grijze garnalen, kokkels, wulloks, kreukels, halve kreeft, krab, 2 langoustines en 1 gamba | |
Voorgerechten
| Gerookte zalm – toast | 26 |
| Vruchtvlees van Noordzeekrab | 24 |
| Salade van artisjok en parmezaan ☘︎ | 22 |
Witte pizza – verse kaas en rucola ☘︎ extra Pata Negra | 12 10 |
| Vissoep met rouille | 16 |
| Gegrilde octopus – kikkererwt – pickles | 21 |
| Calamar op Baskische wijze | 21 |
| Verse langoustines – a la plancha 4st | 30 |
Hoofdgerechten
| Kreeft Belle Vue | 32/62 |
| Kreeft – botersaus – salie | 32/62 |
| Zeebaars – sauce vierge | 30 |
| Gamba’s – groene harissa | 32 |
| Tagliata van entrecôte – rucola – parmezaan | 33 |
| Langoustine à la plancha 6st | 47 |
| Gegrilde groenten van boer Ole ☘︎ | 10/20 |
| Supplement salade ☘︎ | 4 |