Bij het aperitief

3 oesters en coupe Cava Damia18
Roze garnalen18
Tapenade met grissini10
Bordje ham Pata Negra19
Plankje met charcuterie19
Protie kreukels13
Portie wulloks14
Portie grijze garnalen15
Mix kreukels, grijze garnalen en wulloks15
Oscietra kaviaar55

Oesters

Creuses3st6st
St Vaast n°31122
Fines de Claires n°31224
Gillardeau n°41530
Degustatie10st
Creuses en Platte36

Zeevruchtenschotels

Plateau ‘Rouge’49/pp
roze garnalen, gamba’s, halve krab, halve kreeft 
Plateau ‘Sur Mer’52/pp
9 oestes, roze en grijze garnalen, wulloks, kreukels, venusschelpen en gamba’s 
Plateau ‘Sur Mer Supérieur’82/pp
Zeevruchten + halve kreeft, halve krab, langoustines 

Voorgerechten

Gerookte zalm toast26
Vruchtvlees van Noordzeekrab24
Salade van artisjok en parmezaan22
Witte pizza – parmaham – mozarella – rucola17
Vissoep met rouille16
Ravioli uit Romans gevuld met verse kaas15
Gegrilde octopus – rode biet21
Calamar op Baskische wijze21

Hoofdgerechten

Langoustine – Mayonaise40
Krab – Mayonaise24
Kreeft Belle Vuedagprijs
Kreeft – botersaus – saliedagprijs
Langoustine – gezouten en gerookte boter42
Zeebaars – gegrilde artisjok30
Gamba’s – couscous – coulis van paprika32
Tagliata van ossenhaas – rucola – parmesan33
Gegrilde groenten10/20
Supplement salade4