Bij het aperitief

3 oesters en coupe Cava Damia18
Roze garnalen18
Tapenade met grissini10
Bordje ham Pata Negra19
Plankje met charcuterie19
Protie kreukels13
Portie wulloks13
Portie grijze garnalen15
Mix kreukels, grijze garnalen en wulloks15
Oscietra kaviaar55

Oesters

Creuses3st6st
St Vaast n°31020
Fines de Claires n°31122
Gillardeau n°41428
Degustatie10st
Creuses en Platte34

Zeevruchtenschotels

Plateau ‘Rouge’49/pp
roze garnalen, gamba’s, halve krab, halve kreeft 
Plateau ‘Sur Mer’49/pp
9 oestes, roze en grijze garnalen, wulloks, kreukels, venusschelpen en gamba’s 
Plateau ‘Sur Mer Supérieur’82/pp
Zeevruchten + halve kreeft, halve krab, langoustines 

Voorgerechten

Gerookte zalm toast26
Vruchtvlees van Noordzeekrab24
Salade van artisjok en parmezaan21
Witte pizza – parmaham – mozarella – rucola17
Vissoep met rouille16
Ravioli uit Romans gevuld met verse kaas15
Gegrilde octopus – rode biet21
Calamar op Baskische wijze20

Hoofdgerechten

Langoustine – Mayonaise38
Krab – Mayonaise23
Kreeft Belle Vuedagprijs
Kreeft – botersaus – saliedagprijs
Langoustine – gezouten en gerookte boter40
Zeebaars – gegrilde artisjok28
Gamba’s – couscous – coulis van paprika31
Tagliata van ossenhaas – rucola – parmesan30
Gegrilde groenten10/20
Supplement salade4