Bij het aperitief

Bordje ham ‘Pata Negra’24
Pintxo ansjovis ‘Don Bocarte’6
Sardines “En boite”8
Roze garnalen 18
Portie kreukels13
Portie wulloks14
Portie grijze garnalen15
Mix kreukels, grijze garnalen en wulloks15
Kaviaar Kristal ‘Maison Kaviari’ 20gr 48

Oesters

Creuses3st6st
St Vaast n°31122
Fines de Claires n°31224
Gillardeau n°41530
Degustatie creuses30/8st
Oyster preparation4/st

Zeevruchtenschotels

Plateau ‘Sur Mer’52/pp
9 oestes, 6 roze garnalen, grijze garnalen, kokkels, wulloks, kreukels en 1 gamba 
Plateau ‘Rouge’55/pp
8 roze garnalen, 2 gamba’s, 1 langoustine, halve kreeft, krab 
Plateau ‘Sur Mer Supérieur’82/pp
6 oesters, 6 roze garnalen, grijze garnalen, kokkels, wulloks, kreukels, halve kreeft, krab, 2 langoustines en 1 gamba 

Voorgerechten

Gerookte zalm – toast26
Vruchtvlees van Noordzeekrab24
Salade van artisjok en parmezaan ☘︎22
Witte pizza – verse kaas en rucola ☘︎
extra Pata Negra
12
10
Vissoep met rouille16
Gegrilde octopus – kikkererwt – pickles21
Calamar op Baskische wijze21
Verse langoustines – a la plancha 4st30

Hoofdgerechten

Kreeft Belle Vue32/62
Kreeft – botersaus – salie32/62
Zeebaars – sauce vierge 30
Gamba’s – groene harissa32
Tagliata van entrecôte – rucola – parmezaan33
Langoustine à la plancha 6st47
Gegrilde groenten van boer Ole ☘︎10/20
Supplement salade ☘︎4