DOME SUR MER - ANTWERPEN

VIS.SCHAAL.SCHELP.

RESERVEER CONTACT
take away (lockdown)

DÔME SUR MER

Vijftien jaar geleden opende Julien Bobichon Dôme's zusterrestaurant: Dôme sur mer, en dit in een 19de eeuws hoekpand in de Antwerpse art-deco-wijk Zurenborg.

Voor Julien gold er maar een regel: uitzonderlijk verse produkten bereiden op een zo eenvoudig mogelijke manier zodat het produkt helemaal tot zijn recht komt.

Vandaag hebben Evangeline en Frédéric Chabbert het restaurant overgenomen en volgen diezelfde gedachtengang. Ze willen zo dezelfde originele sfeer die Julien creëerde behouden.

Vanuit de open keuken worden de gerechten rechtstreeks vanop de plancha bereid en zie je hoe de zeevruchtenschotels en oesters à la minute worden geopend.

Intro foto’s

RESERVEER

RESERVEER HIER JE TAFEL ONLINE EN KRIJG ONMIDDELLIJK BEVESTIGING VAN JE RESERVATIE.

PARKING

MENU

MENU

Menu foto’s

De versheid van de ingrediënten en de eenvoudige bereidingswijzen zijn de topprioriteit.

Op het bord prijken er dagsuggesties, terwijl de vaste kaart verschillende zeevruchtenschotels en andere klassiekers aanbiedt. Ook vindt je op het bord mooie wijntjes die zorgvuldig door Yannick werden uitgezocht.

Menu

TEAM

DÔME SUR MER - TEAM

Benjamin organiseert de keuken en zorgt ervoor dat er dagelijks verse vis geleverd wordt, terwijl Yannick de wijnkaart voor zijn rekening neemt en zorgt voor een kwaiteitsvolle service in de zaal.

Zowel Benjamin als Yannick zijn geboren en opgegroeid in Antwerpen. Hun uitzonderlijke troef? Beiden werden ze gevormd door Bobichon himself.

Van bij het prille begin maakten zowel Yannick als Benjamin al al deel uit van het team.

Team foto

DÔME SUR MER

Arendstraat 1
2018 Antwerpen

Tel. : 03/281.74.33

E-Mail : reservation@domeweb.be

BTW : BE0 477.365.506


OPENINGSUREN

ma-di-wo-do-vr-zo

12u - 14.00u & 18u - 23.00u

za : 18-23u